17 Aralık 2011 Cumartesi

Sanırım Yine Saçmaladım...


Çok muhabbetmiydi ayrılıkları tez getiren ? Yoksa tezmiydi her ayrılık, sevmeyi yarım bırakan. Susma sustukça sıra sana değil bize gelecek, bizden gidecek bize varacak. Ölüm olacak, kan kokacak, belki de toprak kabullenmeyecek seni yada beni ne fark eder ki ? Susma sustuğunda kıyamet kopacak, iki cihan bir araya gelmeyecek, akmayacak göz yaşları kan fışkıracak her bir damlada. Tümevarım var olmayacak zerrelerce bölünecek bir araya gelmeyen bir puzzle gibi. Birleştirmeye çalıştıkça birleşmeyen milyonlarca parça ve düşündükçe bölünen bölümsüzlükler.

Susma, el konuşacak sen sustukça, mahalle karıları çekirdeklerini çıtlatırken o aşağılayıcı gözlerve sahte şeytanımsı gülüşmelerle yapıştıracak yüzüne orospu damgasını. Hiç biri yüzüne söyleyemeyecek hiçbir şeyi. Arkandan atıp tutacaklar bir kalleş gibi. O yerlere göklere sığdırılmayan o masum kız çocuğu, bir orospu damgası yiğecek sen sustuğunda. Özgürlüğün yerini dört duvar arasındaki bir zindana dönüşecek. Kapılar kilitli camları sürgülü bir parmaklık gibi. Ve her doğduğunda güneş nispet yapar gibi yatağına yansıtacak ışığını, burnunun dibine sokarak gözüne gözüne soka soka. Bir damla kan dökülecek gözlerinden, alacaksın eline keskin bir şey dayıyacaksın bileklerine, yapamayacaksın, bir an duracaksın boş ama bir okadar kanlı göz yaşlarınla. Baktığın yerde aradığını bulamayacaksın. Sustuğunda yediğin hüküm damarlarında dolanırken sen her defasında suçluluk duygusunu her bir hücrende hissederken, o dedikoducu, o kahbe insanlar atacak tüm kahkahalarını sana inat bana yara.

Susma !!! sustukça sıra sana gelecek ve senden bana sekerken en büyük acı ben alacam elime o bıçak denen cinayet silahını. Her bir ölüm sessiz sedasız olacak, bu sefer katil gelmeyecek cinayet mahalline, aradıklarında bakmadıkları delik kalmayacak, bulamayacakla. Bir tek mezarlık akıllarına gelmeyecek olurda gelirse eğer geç kalınmış bir faili meçhulde dert açacak açmadığı gibi başlarına.

Sen susma !!! Sen sustukça ölüm eksik olmayacak. Sen susma !!! Sen sustukça konuşacaklar konuşmayan orospular….

1 yorum: