20 Mayıs 2012 Pazar

Öylesine İşte


Susmak bazen güzel şeydir, öylece insanları uzaktan seyretmek, kıla tüye karışmamak. Bazen anlam veremezsin olup bitene yada o gün sana herşey anlamsız gelir. Tek bir gündür belki bu çekilen duyulan duygu ama sana uzunca bir süre yetebilir. 

Bazen insanlardan soğursun, uzaklaşmak istersin, kimse olmasın sadece ben ve içimdeki ben ile kala kalmak istersin. Yapmacık gelir her olan biten, art niyetli davranırsın çoğu zaman. İyise bile kötüdür karşındaki. Bu kimden kaynaklanıyor ? Bizden gibi görünsede bu aslında onların suçu. Onların seni bu hale getirmesi. Yazık dersin çok yazık diyip oradan da kaçarsın.

 Bi sigara yakarsın, müzik açarsın hani şöyle en bunalımından yada bilmediğin dilde söylenen bir şarkı, sadece kulağına hoş gelir müziği sesi seni derin duygulara düşüncelere sürükler ne olup ne ettiğini anlamadan sırra kadem basarsın kendi dünyada. Sıkılırsın bunalırsın, ne yaparsan yap sana sıkıcı gelir herşey.

 Uyumak istersin en özgür olduğun yer hayallerindir diye düşünüp hiç olmayacak ama seni mutlu edecek hayallere dalarsın. Hayal işte bir düş belkide düşürülüş farkına varamadığın. Avutursun kendini böyle birkaç saat sonrası meçhul. Yapamazsın edemezsin hiç bir şey hiçbir insan seni bu durumdan çıkartamaz. Çalan telefonlara bile cevap vermek istemezsin. Belkide açarsın, sorulan nehabersin sorusuna yalandan iyiyim diyerekten. 

 Özgürlük düşlerde bile sınırlarla çizilidir. Olmayacağını bile bile kurduğun şeyler daha sonrasında seni her daim üzecektir.

 Hayatsa düşe kalka devam edecektir…. Bir istanbul gecesine daha soğuk düşlerle uykuya dalıp sabahına üstüne vermiş olduğu sersemlikle günaydın diyerek başlayacaksın….

2 yorum:

  1. ne yazık ki bu duyguları sıkca yaşarız ....o kadar güzel dile getirmişsin ki yüreğine sağlık....Bazen kendimize bile tahamül edemeyiz .....

    YanıtlaSil
  2. tşk ederim öyle aklım estiğince yazdım işte :D

    YanıtlaSil